Een hele leuke en compleet verzorgde dag Orvelte

Een compleet verzorgde dag Orvelte waar u geniet van de knusse straatjes en nostalgische boerderijen. U sluit de dag af bij ons restaurant de Ar in Westerbork? In ons restaurant proeft u de sfeer van vroeger. u wordt omringd door een verzameling oude gebruiksvoorwerpen. Daarna krijgt u een 3-gangen menu geserveerd. Kom het beleven in het leukste restaurant van Drenthe. Lees verder

Voorbeeld:
10.30 uur Ontvangst met koffie en eigengebakken kruidkoek. Daarna kunt u Orvelte gaan verkennen.
13.00 uur Drentse koffietafel.
14.15 uur Een rondrit met de paardentram waarbij onderweg op een leuke wijze over het dorp wordt verteld.
Daarna kunt op eigen gelegenheid het dorp in.
16.30 uur Staat uw aperitiefje klaar in de Schenkerij. Daarna kunt u genieten van een 3-gangen diner. € 45,00 p.p. voor de hele dag.

Filmpje over ons arrangement “een complete dag Orvelte”

Uw feestje in De Schenkerij

Kom uw verjaardag, huwelijksfeest of familiedag vieren in de Schenkerij. Er zijn diverse mogelijkheden om uw dag in te vullen. Ook ’s avonds bent daarvoor van harte welkom in Orvelte. Koffie met lekkernij, buffet, borrelen en hapjes, is allemaal mogelijk.

Wat denkt u van..

Ontvangst met koffie en lekkernij, zoals Drentse koek en knieperties. Bij de borrel 3 x een koud hapje en 2 x een warm hapje. Een schaaltje met nootjes op tafel en ter afsluiting koffie met krentenbrood. € 14,50 p.p. exclusief drankjes.

IJssculpturen maken bij de Schenkerij of Restaurant De Ar

Een bijzonder leuk arrangement voor bedrijven,
familie, vrienden enz.
U begint met een lekker kopje koffie en lekkernij. Na een korte uitleg door ijskunstenaar Wim Vos, over het maken van de sculpturen, gaat u aan de slag.

Tijdens het creëren van uw sculptuur, dat ongeveer 2 uur duurt, staat u steeds onder deskundige begeleiding. Kortom, wilt u eens iets origineels en creatiefs ondernemen met uw collega’s, vrienden of familieleden dan is dit iets voor u.