IJssculpturen maken

Kom ijssculpturen maken bij de Schenkerij in Orvelte.

Een bijzonder leuk arrangement voor bedrijven, familie, vrienden enz..
U begint met een lekker kopje koffie en lekkernij. Na een korte uitleg door ijskunstenaar Wim Vos, over het maken van de sculpturen, gaat u aan de slag. Tijdens het creëren van uw sculptuur, dat ongeveer 2 uur duurt, staat u steeds onder deskundige begeleiding. Kortom, wilt u eens iets origineels en creatiefs ondernemen met uw collega’s, vrienden of familieleden dan is dit iets voor u.

ijshakken arrangementijshakken arrangement

Na het ijshakken staat er als toepasselijke afsluiting een uitgebreid winterkostbuffet voor u klaar.

Inclusief onbeperkt consumpties kost dit arrangement € 55,= p.p.
Om een idee te krijgen: www.ijshakken.nl

Dit arrangement is ook te boeken bij restaurant de Ar in Westerbork

.ijshakken arrangementijshakken arrangement

De Schenkerij

De Schenkerij is samen met het Bakkershoes, beide in Orvelte, onderdeel van  Restaurant de Ar in Westerbork.

De Schenkerij is een sfeervol lunch restaurant in het midden van het monumentendorpje Orvelte, volgens velen het mooiste dorpje van Drenthe. Uw dagje Orvelte met De Schenkerij als uitvalsbasis. U begint met een kopje koffie of thee en een plakje huisgebakken Drentse kruidkoek. Na de koffie kunt u Orvelte gaan ontdekken. De Schenkerij kan eventueel een passend arrangement voor u samenstellen incl. bezienswaardigheden.

Rond het middag uur komt u voor de lunch terug, dit kan een keuze zijn van onze menukaart of een Drentse koffietafel. Na de lunch gaat u verder met uw wandeling door Orvelte om aan het eind van de dag terug te komen en te genieten van een ‘vier uurtje’.

Informeer eens bij de Schenkerij naar de mogelijkheden om van u uw dagje Orvelte een geslaagd dagje uit te maken. 0593 322525 of stuur een email via het contactformulier

Genieten van lunch, kunst en nostalgie