Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om bij ons te komen genieten van een lunch, een maaltijd, een borrel of een kopje koffie. Om de veiligheid van u en de medewerkers te waarborgen, houden we ons aan de standaard richtlijnen van het RIVM. Daarnaast zijn er ook nog enkele huisrichtlijnen opgesteld, namelijk:

– U dient verplicht telefonisch te reserveren voor een tafel binnen in ons lunchcafé. Reserveringen per contactformulier of per mail worden niet in behandeling genomen. Telefoonnummer 0593 322525.

– Reserveren mag voor maximaal 2 personen. Meer dan 2 personen zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen.

– Voor het terras hoeft u niet te reserveren. Ook hier geldt de regel dat u met maximaal 2 personen mag plaatsnemen, tenzij het personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen.

– Tijdens uw telefonische reservering en/of bij het ontvangst zal er een controlegesprek plaatsvinden. Indien er sprake is van gezondheidsrisico’s, dan mag u helaas niet plaatsnemen.

– Bij binnenkomst dient u uw handen te wassen of desinfecteren. Bij de ingang staat een mobiele wastafel.

– Onze medewerkers proberen zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand te houden. Er zal binnen de 1,5 meter gewerkt worden bij het opnemen van uw bestelling, het uitserveren van de drankjes en het eten en het afruimen van uw tafel.

– De indeling van de tafels (zowel binnen als buiten) staat vast. U mag de tafels zelf niet verschuiven.

We wijzen u ook op uw eigen verantwoordelijkheid om de richtlijnen van het RIVM in acht te houden. Voelt u zich niet lekker, bent u verkouden of heeft u koorts. Neem dan geen risico maar blijf thuis.